Vrijdag 21 februari hebben we de lunch genoten bij Meson el Gato, waarschijnlijk een van de beste restaurants van Isla Cristina. Omdat Isla Cristina bekend is door de zeevisserij op de Atlantische oceaan besloten wij het advies van onze gastheer, een van de familie El Gato op te volgen:

Voorgerecht van tomaat met een heerlijke pesto met olijfolie;
Tussengerecht van Octopus met uien, veel uien;
Hoofdgerecht tonijn op gebakken aardappelschijfjes en saus, veel saus;
Nagerecht cake met chocolade en ahornsiroop met daarbij een cafe solo

De wijn was aangeraden door dezelfde gastheer en paste er prima bij.
Wij waren de enige gasten die buiten gegeten hebben en binnen was het gezellig druk met vooral lokalen.

Eten was prima alleen jammer dat saus overvloedig was, ons inziens iets te dik en hoog op smaak. Volgende keer vragen wij om de saus apart te serveren.

De inktvis was perfect, en niet taai zoals de keer dat wij inktvis ringen aten die op gebakken fietsbanden leken qua structuur.

Zeker voor herhaling vatbaar!